Trenger du en digital markedsfører?

Trenger du hjelp med innholdsproduksjon, design eller annonsering? Jeg brenner for fotografi, historiefortelling og visuell kommunikasjon. Jeg kan hjelpe deg med diverse innenfor digital markedsføring. Bla ned for å lese hva jeg kan tilby deg.

Processed with VSCO with s2 preset

Av Aurora Råken

Fotografi

Jeg kan ta alt i fra portrettbilder til produktbilder og dokumentarfoto. Jeg har både et Canon 6D mark ii kamera, Canon Powershot g7X mark ii systemkamera og annet nødvendig utstyr som trengs for gode bilder.

Video

Ønsker du en video som vekker oppmerksomhet og får frem et budskap på en fin måte? Jeg jeg kan filme, og sette sammen en video slik du ønsker, med alt i fra intervjuer, grafisk video, eller en typisk produktannonse.

Historiefortelling

Som utdannet visuell innholdsprodusent er historiefortelling viktig for meg. Å fange oppmerksomhet og å få folk til å dele innhold er essensielt.

Annonsering

Enten du vil annonsere på Facebook, Google, Snapchat eller Instagram så kan jeg hjelpe deg med å finne riktig målgruppe og lage gode annonser.

Nettside

Trenger du en nettside for bedriften din eller trenger din nåværende side en liten oppfriskning? Med wordpress som verktøy kan jeg lage en visuelt fin nettside for deg og optimalisere denne for Google.

Design

For meg er visuell kommunikasjon viktig. Jeg elsker å sette sammen farger, fonter, og bilder slik at du kan få en fin annonse, banner, logo eller hva du måtte ønske.

Vil du jobbe med meg?