Jeg var aldri spesielt opptatt av hva jeg hadde på meg da jeg var yngre. Interessen for mote kom da Instagram tok av. Jeg scroller gjennom Instagram for å se etter kule antrekk hver dag. For meg er Instagram den største inspirasjonen når det kommer til antrekk og mote. 

Relatert lenke: 8 instagramtips til deg som eier en liten bedrift

De siste månedene har jeg virkelig gått inn for og bestemt meg for at jeg skal kjøpe færre plagg. Jeg vil heller kjøpe plagg jeg har virkelig lyst på og av god kvalitet. Over tid skal jeg kvitte meg med såkalte fast-fashion plagg. Planen er å bygge om garderoben til å bestå av litt færre plagg, men plagg jeg er veldig glad i. Dette er et miljøbevisst valg, men også fordi de kuleste plaggene (i mine øyne) ofte koster skjorta.

Hvis du er interessert i hva som befinner seg i min garderobe eller hva som står på ønskelista mi så har jeg to serier på denne bloggen hvor du kan lese og få se akkurat dette.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *